Worden katten verdrietig als je ze weggeeft?

Wanneer een kat een metgezel verliest, of het nu dier of mens is, treurt ze zeker en reageert ze op de veranderingen in haar leven. Ze hebben mogelijk een verminderde eetlust en weigeren te spelen. Katten worden verdrietig als ze worden herplaatst. De meeste katten zullen de vorige eigenaren missen, vooral als ze goed gehecht zijn.

Ze zullen ook hun vorige huis missen omdat het gewoontedieren zijn. Katten kunnen zich na enige tijd aanpassen aan het nieuwe huis en de nieuwe eigenaren. Misschien geen kat, maar moest mijn 3 kippen herplaatsen, omdat ik begon te ontdekken dat veel dingen slecht voor me bleven gaan en ik emotioneel moeite had om ermee om te gaan - ook al hou ik zoveel van ze allemaal en begon ik wat meer plezier te krijgen om ze te bekijken. Het was zo'n moeilijke keuze voor mij, maar hij blijft mijn andere kat pesten die 11 jaar oud is en mijn kleine hond die 10 jaar oud is.

Ik voel je, ik herhuis een zwarte poes 2 dagen geleden, de volgende dag was ik ontroostbaar, vond ik het nog steeds moeilijk, ze met een vriendin ik een goed huis, maar stel me haar nog steeds hier bij mij voor en of ik haar terug moet brengen, de winter komt eraan en ze zijn zo'n goed gezelschap, ik heb 2 andere katten die ze het liefst de enige is één, maar heeft een band met mij, vertrouwt me. Zo moeilijk, ze is het soort kat dat als enig huisdier kon gedijen, ik adopteerde haar voor mijn dochter, maar eindigde bij mij en een andere kat ook. Ik kreeg een bericht met de vraag of ik de kat terug wilde (het werkte niet tussen de kat en het jongste kind). Hoogstwaarschijnlijk zal de kat je nog steeds herinneren, zelfs nadat er jaren zijn verstreken, en het zal geen moeite hebben om opnieuw te huisvesten.

We kozen haar uit in het asiel (een kill-shelter, erg druk met veel niet-gefixeerde katten in dezelfde kamers samen). Interview de nieuwe eigenaren - Afhankelijk van welke kanalen u gebruikt om uw kat opnieuw te huisvesten, als u de nieuwe eigenaren kunt interviewen en ontmoeten, zult u zich veel beter voelen wetende dat uw kat naar een goed huis gaat. Dit is mogelijk, hoewel het voor de kat stressvol zal zijn om twee keer hetzelfde proces te doorlopen, zal hij weer aan het huis wennen. Mijn ouders zijn gescheiden en bij mijn moeder heb ik 2 katten waar ik zoveel van hou, en ik probeerde mijn vader al jaren te overtuigen om me een kat bij hem thuis te laten hebben.

Ik wil niet dat mijn katten bang zijn en ik wil niet dat ze in één kamer wonen, dus ik denk erover om ze te herplaatsen, maar zelfs de gedachte doet me in tranen uitbarsten, ik wil gewoon dat mijn katten een gelukkig leven hebben ????.

Leave Reply

All fileds with * are required