Hoe schuilplaats voor wilde katten?

Hef het een paar centimeter van de grond door het op een pallet, stenen of iets dergelijks te plaatsen. Weeg de schuilplaats af met een zware steen of een paar stenen, maar. Voor extra isolatie, begin met het plaatsen van een iets kleinere kartonnen doos in een grotere doos en vul de opening ertussen met opgerolde kranten. Ga vervolgens verder met stap 1 tot en met 4, hierboven, en zorg ervoor dat u de deuropening door beide dozen snijdt.

Plaats indien mogelijk uw kartonnen schuilplaats onder iets dat hem beschermt, zoals een veranda of boom. Weeg de schuilplaats af met een zware rots of een paar stenen, maar niets zwaar genoeg om het dak te verpletteren. Zodra de crisis voorbij is, vervangt u deze door meer permanente onderdak. Eenvoudige schuimkoelbakken kunnen worden hergebruikt in eenvoudige en goedkope winteropvangcentra voor de gemeenschapskatten in uw buurt.

Wil je je gemeenschap aan boord krijgen met TNR? Praat er zo over. Lees hoe deze mobiele coalitie voor wilde katten zeven provincies in twee staten bedient. Het is onwaarschijnlijk dat gemeenschapskatten de buitenkant van het asiel als krabpaal gebruiken; ze krabben liever op houten hekken en bomen. Voor zeer koude omstandigheden heeft Neighborhood Cats een doe-het-zelfgids om een ultrawarme schuilplaats te creëren van piepschuim- en linoleumtegels.

Voor verzorgers in de omgeving van New York City, bekijk lokale opties voor het kopen van geprefabriceerde winterschuilplaatsen en stro. Bekijk deze ideeën voor buitenschuilplaatsen voor wilde katten en laat je inspireren om het leven van een dakloze kat comfortabeler en veiliger te maken. Als er losgelaten honden in de buurt zijn, plaats dan je schuilplaats achter een hek waar de honden niet binnen kunnen komen, of laat de ingang naar een muur kijken zodat alleen de katten in en uit kunnen komen, en zorg ervoor dat het asiel verzwaard is en moeilijk te verplaatsen is. Sommige opvang-, reddings- en TNR-groepen slaan schuimdozen op om weg te geven aan kattenverzorgers in de gemeenschap, dus misschien wilt u dat bij uw organisatie gaan doen.

Geladen met stro voor isolatie, zorgt deze schuilplaats voor gezellige dagen en nachten voor wilde katten in de buurt. Als u wilde of zwerfkatten in uw omgeving kent die deze winter echt een schuilplaats kunnen gebruiken om warm te blijven, handel dan nu. Stro stoot vocht af, waardoor het ideaal is om katten en andere dieren de hele winter warm en comfortabel te houden. Verderop op deze pagina vindt u informatie over het plaatsen van schuilplaatsen, isolatiematerialen om in uw kattencabines te plaatsen, extra bescherming tegen extreme kou en klepdeuren.

Zorg ervoor dat u uw kattenopvang buiten op een locatie plaatst die beschermd is tegen honden en andere roofdieren, en houd de ingang vrij van vuil (zoals sneeuw), zodat katten er niet in vast komen te zitten.

Leave Reply

All fileds with * are required